Nie jesteś zalogowany.

To może pierwszy pliczek... 
Syntetyczny by DIESEL - czyli tzw. syntezator mowy, który jest w istocie zestawem 24 plików dźwiękowych odtwarzanych kolejno co pełną godzinę. Pozwalam sobie zalinkować ten plik kolegi na swoim folderze na:
http://voila.pl/8os6g/ [Mirror] [Mirror#2]
Polecam! Jest świetny. Od reszty (równie dobrej) takich syntezatorów wyróżnia go brzmienie - jest miękkie i wbrew nazwie najbardziej naturalne ze wszystkich. 
Wśród wirusów rozróżniamy: mikroby, mikrony, mikrusy i mikrobusy...
Ludzie dajcie mi instrukcję, jak zrobić, żeby te dźwieki co się robi do kxp działały narobiłem sobie specjaln9e dla KXP plików dźwiekowych, ponazywałem, je odpowiednio od 01 do 24 a KXP ich nie chce odtwarzać, powiedzcie mi, jakimi programami Wy jre robicie, że Wasze dźwieki działają am oje nie 

Rumcajs napisał:
Ludzie dajcie mi instrukcję, jak zrobić, żeby te dźwieki co się robi do kxp działały narobiłem sobie specjaln9e dla KXP plików dźwiekowych, ponazywałem, je odpowiednio od 01 do 24 a KXP ich nie chce odtwarzać, powiedzcie mi, jakimi programami Wy jre robicie, że Wasze dźwieki działają am oje nie
Muszą to być MP3-ójki i musisz je wpakować do jednego katalogu np. Folder i wkleić cały folder do katalogu ...:\...\Kalendarz XP\Godziny
Zrestartuj KXP i gotowe.